Hirdetés

Ausztrália inspirálja Aladdin admirális generálist

|

A kenguruk földjére látogatott Aladdin admirális generális, Wadiya köztársaság államfője. Első sajtótájékoztatóján elmondta, hogy már kezdő ezredes korában, amikor még csak álmodozott az államcsínyről, Ausztrália jelentette számára az ihletet.

Hirdetés

A választások kampányokkal indulnak, aztán a polgárok szavaznak, majd összesítik a voksokat, végül kihirdetik az eredményt. Ezzel szemben Wadiyában forradalmi újítást vezetett be az admirális generális: a horribilis költségek csökkentése és a feszültségek elkerülése érdekében csak az utolsó szakaszra, vagyis az eredményhirdetésre kerül sor, hiszen a választási rendszer igazságossága eleve garantálja, hogy a legmegfelelőbb politikus kerül az állam élére.

Aladdin admirális tábornok határtalan politikai éleslátásáról még többet megtudhat A diktátor című életrajzi filmből. /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.