Hirdetés

Az Avatar folytatásai a családról szólnak

|

A világ ura beszélt az Avatar folytatásairól és az elhangzottak alapján már várjuk Vin Diesel szerződtetését.

Hirdetés

Lassan már nyomon követhetetlen lesz, hogy mikor, hány részletben érkeznek az Avatar folytatásai, vagy hogy ki (nem) tér vissza az első részből. Ezúttal maga James Cameron nyilatkozott, hogy mire is számítsanak a rajongók.

Hirdetés

A világ urát az Avatar alapján készült Cirque du Soleil előadás, a Toruk kapcsán sikerült mikrofon végre kapni, aki elárult pár dolgot a készülő franchise kapcsán.

A folytatások történetei elsősorban Jake, Neytiri és a gyermekeik életét követik. Ez inkább egy családregény, az emberek ellenében. De a Toruk (ami egyfajta előzménye a filmnek - a szerk.) lényegében nagyon-nagyon hasonló ahhoz, amerre a folytatások tartanak.

Amelyeknek most is megvannak a kitűzött premierjei. A jelenlegi állás szerint 2018 karácsonyán jönne a második, 2020-ban a harmadik, 2022-ben a negyedik és 2023-ban az ötödik (!!!) Avatar mozi A két év múlva esedékes premier dátumról így értekezett Cameron.

Jelenleg még nem toltuk el, de megtesszük, ha szükséges. A lényeg számomra nem az, hogy mikor jön ki a következő, hanem hogy a megjelenést milyen visszhang követi. Azt akarom, hogy olyan közel legyenek egymáshoz a premierek, amennyire csak lehet. Ha ez azt jelenti, hogy minden ezt követő karácsonykor, akkor megakarok róla bizonyosodni, hogy tudjuk tartani ezt az ígéretet.

Mindenesetre Cameron minél tovább húzza-halasztja a dolgot, annál jobban árthat a bevételeknek, hiába tartja jelenleg minden idők legnagyobb filmes bevételének a rekordját - amit viszont ha inflációval számolnánk a korábbi kasszasikerekkel összevetve, akkor máris más lenne a helyzet. Ugyanis általában nem tesz jót, ha egy sikerfilm folytatása túl sokat késik: idei példa az Alice Tükörországban, amely az előd 1 milliárdos bevételével ellentétben a gyártási költségeit se hozta vissza hazájában. Aztán ott van a karácsonyi szezont már birtokló Star Wars, ami 2018-ban a Han Solo spin-offal jelentkezik, és a fent taglalt esztendőkben is valamelyik antológiatörténettel találkozhatunk a messzi-messzi galaxisból. Ti hogy gondoljátok? Van értelme ennyit szöszmötölni ezen a világon, vagy most már kezdjen bele az öreg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.