Hirdetés

Az Avatar folytatások kudarca nem opció

|

Nem lesznek olcsók az új Avatar filmek, ezért különösen fontos, hogy jól teljesítsenek a pénztáraknál.

Hirdetés

James Cameron nem kis fába vágja a fejszéjét az Avatar folytatásaival, de könnyen megeshet, hogy végül nem kerül mozikba az összes tervezett film. A Fox egyelőre csak a 2. és 3. résznek adott zöld utat, amelyek ha várakozáson alul teljesítenek, akkor veszélybe kerül a 4. és 5. film.

Hirdetés

A speciálisan erre kifejlesztett víz alatti motion-capture technológia és a tonnányi CGI biztosan nem lesz olcsó mulatság. Cameron híres a technológiai határok feszegetéséről, most megkérdezték tőle, hogy a történetmesélést is hasonlóan kívánja-e forradalmasítani a folytatásokkal:

"Nem hiszem, hogy a történetmesélésnek van hova fejlődnie. Úgy értem, hogy ez a műfaj mindig is az alapokról szólt. Az emberekről. Amit megtanultam az első filmből és, amit alkalmazok a folytatásokban is az az, hogy nem számít mennyire fantasztikus és nem e-világi egy film látványa, és nem számít milyen távolra tolod ki a képzelet határait a vásznon, legbelül, a kapcsolatokban és a szívében igaznak és földhözragadtnak kell maradnia a történetnek. Remélhetőleg jól fogom ezt csinálni az új filmekkel is. Egy hihetetlen stáb dolgozik velem. Keményen dolgoztam azon, hogy új és fiatal arcokat találjak, akik egyszerűen csodálatosak. Nem számít, hogy mennyire csicsázzuk fel a filmet remek díszletekkel és vizuális effektekkel. Ha nem működik a történet, ha nem kapcsolódsz a karakterekhez, akkor egyszerűen nem fog működni a film sem. Természetesen az nem opció, hogy ne működjön ilyen büdzsé mellett. Viszont művészként mindig adnod kell magadnak lehetőséget a bukáshoz is, függetlenül a tétektől. Ki kell próbálnod dolgokat. A legveszélyesebb dolog, amit tehetsz az, ha próbálsz biztonságban maradni."

Izgatottan várjuk, hogy mit főz ki nekünk Cameron ezekkel a folytatásokkal és nagyon reméljük, hogy nem fogunk csalódni a végeredményben. Az Avatar 2 2020. decemberében érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.