Hirdetés

Avatár hétvége a Nickelodeonon

|

Tűz, Víz, Föld és Levegő - csak az Avatár tudja igába hajtani mind a négy elemet. Amikor egy fiatal testvérpár egy kopasz kisfiút szabadít ki a jég fogságából, még nem sejtik, ráakadtak a világ megmentőjére.

Hirdetés

Éld át ismét az Avatár – Aang legendája legizgalmasabb kalandjait, nézd végig a Nickelodeon legendás animációs sorozatát, de aztán se kapcsolj sehova, mert jön a Korra legendája, vadiúj epizódokkal! Az Avatár – Aang legendája lenyűgöző, akár a legmodernebb, nyugati animációs sorozatok és tartalmazza a keletre jellemző bölcsességet és filozófiát is. Nem csak a kicsiknek nyújthat kiváló szórakozást, de a szülők is könnyedén a sorozat előtt ragadhatnak, amely egy olyan világba kalauzol, ahova átlagember csak ritkán teszi a lábát. A szereplők itt különleges harcmozdulatokkal vívják csatáikat, pofonok helyett azonban a négy elemet, a tüzet, a vizet, a földet és a levegőt idomítják.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.