Hirdetés

Avatar: Special Edition DVD - fontos részletek

|

Mind tudjuk jól, hogy december kies havában apró reménycsillagként ragyog felettünk majd az Avatar kibővített dvd változatának megjelenése, rengeteg ízletes extrával!

Hirdetés

Azt hihetnénk, hogy Cameron bratyó rókabőr stílusban adja majd ki a Special Edition DVD-t, rátesz pár percet a kivágott jelenetekből, meg egy-két elhanyagolható érdekességet, és jönnek a milliók. Pedig a tartalom nagyon is a helyén lesz, mégpedig a következő anyagokkal az élen...

 

- Plusz 16 perc a kimaradt jelenetekből (a mozis Special Edition csak plusz 8-at tartalmaz)

- Plusz 68 perc a törölt/befejezetlen jelenetekből

- James Cameron: Brother Termite című kisfilmje, amelyet Patricia Anthony könyvéből írt, John Sayles (Piranha, Spiderwick krónikák) forgatókönyve alapján, és sosem került forgalomba

- Egy lenyűgöző trailer "A Message from Pandora" néven

- Speciális tartalmak: "Sculpting Avatar", "The Amp Suit", "Navi Costumes", "Speaking Navi", és "Pandora Flora"

- 4 és fél perces "Earth opening" látványos jelenet

- 3D-s dokumentumfilm a Xingu River Dam törzsről, az Avatar rögzítését elvégző kamerákkal

- Igényes kialakítású és dizájnú dvd & blu-ray dupla lemez, borító

 

Külföldön tehát November 16-án érkezik az Avatar: Special Edition DVD és Blu-ray kiadásban, míg kis hazánkban decemberre várható, a karácsonyfa alá tökéletes ajándékot képezve (akár nekem is - rejtett üzenet). Amint tudomást szerzünk a pontos magyarországi dátumról, jelezzük!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.