Hirdetés

Avatar újra a mozikban! - Update

|

A 20th Century Fox bejelentette, hogy James Cameron-nal közösen megbeszéltek egy időpontot, amikor újbóli kiadásra kerül az Avatar, az előzőből kimaradt jelenetekkel bővítve.

Hirdetés

Augusztus 27-én visszatérhetünk Pandorára, és James Cameron epikus alkotását újra feleleveníthetjük, bár számomra kicsit drágának tűnik a jegyár azért, hogy újra megnézzünk egy filmet, csak 8 perccel több jelenetért.

Mióta tavaly Decemberben megjelent az Avatar, azóta ugrásszerűen megnőtt a 3D-s technológiával készülő filmek listája, valamint a felmérések szerint hatalmas siker a nézők tekintetében is. Az Avatar minden idők legtöbb bevételt hozó filmje lett a maga $2700000000-os nyereségével, valamint a legkelendőbb Blu-ray lemez díját is bezsebelte. 

A sima, minden extrától mentes DVD és Blu-ray már kapható a piacon, ám a gyüjtői kiadás csak December folyamán érkezik, arra valóban érdemes lesz beruházni. Nézzük hát, hogy eddig mely országokban vetítik biztosan újra az Avatar-t:

BELGIUM 8 SEPTEMBER 2010
RUSSIA 26 AUGUST 2010
SPAIN 17 SEPTEMBER 2010
UK 27 AUGUST 2010
AUSTRALIA 26 AUGUST 2010
INDIA 27 AUGUST 2010
JAPAN 16 OCTOBER 2010
SOUTH KOREA 16 SEPTEMBER 2010
MEXICO 15 OCTOBER 2010
ARGENTINA 16 SEPTEMBER 2010

Magyar megjelenésről nincsenek infóink, mindenesetre ha oda kerül a sor, magam is megtekintem, és írok egy beszámolót róla.

Update: bizonyos források szerint azért kerül csak +8 perc az eredeti filmhez, mert az IMAX csupán 170 percet bír egyszerre, ezért nem lehetett mondjuk fél órával több. Mindezek mellett továbbra is azt tartom, hogy hatalmas baromság az egész, és Cameron ezt kikerülhette volna azzal, ha kihagyja az IMAX-et, és a digitális 3D-re összpontosít. Akkor talán kaphattunk volna még fél órát... így marad a gyűjtői dvd decemberben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.