Hirdetés

Avengers: Infinity War - érdekes csavar lehet a történetben

|

Egy amerikai hírportál szerint olyan csavar lehet a Bosszúállók 3 történetében, amely nem csak a 3. fázist, de az egész Marvel Filmes Univerzumot is befolyásolhatja.

Hirdetés

A cikk hatalmas SPOILERT tartalmazhat, így óvatosan a tovább olvasással.

Lehet, hogy végre mélyebb bepillantást nyerhettünk az Avengers: Infinity War aktájába. Persze azt is le kell szögeznünk, hogy az alábbi hírt, feltevést, teóriát nem kell készpénznek venni, ugyanis az infó a nem mindig megbízható Latino Review-tól jött. De hogy mi is ez a hír? Nos, a hírportál szerint nem azt a fajta Végtelen Háború sztorit kapunk, amire mindenki számít, ugyanis:

Hirdetés

Az Avengers: Infinity War-ban az Őrült Titán, Thanos magát A Halált igyekszik majd lenyűgözni (aki egy nő). Mivel Thanos úgy hiszi, csak akkor nyerheti el A Halál szerelmét, ha elég lelket gyűjt össze, megszerzi mind a 6 Végtelen Követ, és az így kapott isteni hatalmával a fél univerzum kiírtásába kezd.

Tehát, ha igaznak bizonyul ez a feltevés, akkor maga A Halál is feltűnik a Bosszúállók 3-ban. Micsoda fordulat lenne! De vajon ki alakítaná? A pletyka szerint a Thor: Ragnarok-ban Helát alakító Cate Blanchett ugorhatna a szerepbe, ami kifejezetten jó választás lenne. A hír egyébként a Galaxis Őrzői, valamint Nick Fury visszatérését is megerősíti.

Viszont az még ebből a hírből sem derült ki, hogy mi fog történni a jelenleg csak Avengers 4 címen futó moziban, amely eredetileg az Avengers: Infinity War II. lett volna. A Russo-testvérek korábban elmondták, hogy a két alkotás már két különböző film lesz, és nem pedig első és második rész. Reméljük hamarosan pontosabb információkkal is szolgálhatunk.

Avengers: Infinity War 2018. május 4-én, míg az Avengers 4 címen futó alkotás 2019. május 3-án érkezik a mozikba. És ne feledjétek, idén még érkezik az új tag, Doctor Strange filmje is, november 3-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.