Hirdetés

Az Őrzők a Végtelen Háborúban is a megszokott oldalukat fogják hozni

|

Dave Bautista pozitív tapasztalatait osztotta meg a Bosszúállók forgatásáról.

Hirdetés

A D23 Expón levetített Bosszúállók: Végtelen Háború előzetes egy elképesztően sötét folytatást ígér, ami Thanos személye és a valóban hatalmas kockázatok miatt szinte biztosan ilyen is lesz. Marvel-film lévén a humorfaktor azonban nem marad ki teljesen, ez pedig elsősorban A Galaxis Őrzői társaságának lesz köszönhető. A Drax-et játszó Dave Bautista a Good Morning America műsorában megvitatta kezdeti aggályait a Russo testvérekkel való munkával. Aggódott, hogy megpróbálják majd újraírni a karaktereket úgy, hogy megfeleljenek a filmjükhöz, nem pedig átadni valódi énjüket, de végül nagyon kellemeset csalódott. 

Hirdetés

"A legnagyobb kellemes meglepetésem a Russo testvérekkel való munka volt. Ismertem a filmjeiket, de azt nem tudtam, mit hogyan csinálnak a forgatáson, hogyan rendezik meg őket. Nagy félelmem volt, hogy valaki a James Gunn-féle A galaxis őrzői megközelítést a saját változatára próbálja majd átalakítani. Kicsit aggódtam, hiszen már két Őrzők filmet készítettünk. Ismerem Drax-et, szeretem őt, és nem akartam egy olyan fura irányba vinni, ami szerintem nem lenne jó a karaktere számára.

De egyáltalán nem így lett. Hagyták, hogy csináljuk a dolgunkat. Szabadon lehettünk azok az Őrzők, akiket ismerünk és szeretünk, és még azt a luxust is megadták, hogy James Gunn írjon nekünk egy kis részletet. Meglepődtem, hogy mennyire támogatóak voltak abban, hogy csak hozzuk a szokásosat. (...) Őszintén szólva, erre nem számítottam."

Csalódottak is lettünk volna, ha jelentősen átvariálják a laza társaság jellemét, akik bizonyára üde színfoltjai lesznek a filmnek, legalábbis amíg nem üt be a valódi baj, és valamelyest egyensúlyozzák majd a két részre szakadt Bosszúállók közötti feszültséget. Nagyon izgatottan várjuk már az első találkozásokat, amiről legalább annyit tudunk, hogy Thor lesz az összekötő kapocs a két csapat között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.