Hirdetés

D23 Expo - leadták a Végtelen háború előzetesét

|

Minden jelenlévőt lenyűgözött a Bosszúállók: Végtelen háború első kedvcsinálója, amiről részletes leírást olvashattok el.

Hirdetés

Zajlik a D23 Expo, a Disney minden évben megrendezett saját rendezvénye, ahol a második napon az animációk után az élőszereplős filmek kerültek középpontba. Természetesen ebből a felhozatalból a Marvel Studios sem maradt ki: Tegnap láthattunk jelmezeket és posztereket olyan közelgő produkciókból, mint a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc vagy akár az Ant-Man & The Wasp, most pedig levetítettek egy exkluzív kedvcsinálót a jelenlévőknek, akik teljesen eldobták az agyukat. Íme a leírás: 

Hirdetés

"Mindjárt megérkezünk" - mondja Mantis az Őrzőknek. Tini Groot az ülésen ül. Űrlord közli velük, hogy legyenek óvatosak, és mindenki vágjon kemény pofát, mert valami csúnyára számít. Hirtelen egy test zuhan a Milano szélvédőjére. Thor az, rövid hajjal. Mordály megriad tőle. Mantis felébreszti Thort a képességeit használva, aki szintén megijed. "Ti meg ki a francok vagytok?" - kérdezi az istenség.

Vált a kamera, az Őrzők Thorral együtt egy másik bolygóra repülnek, de amikor megérkeznek, megint csak pusztítás fogadja őket. Mind tudják, hogy valami nagy gond van.

A Földet látjuk, ahol Wanda fehér energiákat kerül ki, amik kettévágnak egy teherautót. "A halál árnyékként követi őt" - mondja valaki (egy női hang) Thanosról. Loki romokon állva átadja egy nála magasabb személynek a Tesseract-ot. 

Peternek jelez a pókösztöne az iskolai buszon ülve. A karja libabőrös lesz valamitől, majd azt látjuk, ahogy egy hajó - vélhetően - a Föld felé közelít. Tony harcra kész. "Van egy előnyünk," - mondja. "Ő jön el hozzánk." Az előbb említett hajó darabokra hull, Mantist, Vasembert, Űrlordot, Doctor Strange-t és még néhány másik karaktert látunk totális megdöbbenéssel az arcukon. Az Őrzők nagyon sok helyet látnak romokban, a Földön és a kozmoszban egyaránt. 

"A móka nem olyasmi, amit figyelembe veszel, amikor megpróbálsz egyensúlyt teremteni az univerzumban" - mondja az Őrült Titán. Gamora rémülten megfordul. "De ez mosolyt csal az arcomra." Űrlord: "Jaj, ne." Egy fekete lyukból kiemelkedik Thanos. Teljesen megsemmisült a Gyűjtő gyűjteménye. Gamora is ott van, potyognak a könnyei. 

Kezdetét veszi a harc. Doctor Strange platformokat kreál, amiken Űrlord ugrál, közben pedig a fegyvereivel sorozza az ellenséget. Pókember a Hazatérés végén látott Bosszúálló szerkójában repül a levegőben. Vízió rács mögött. Wakanda épp az országa védelmére készül egy sereggel, köztük Bucky-val. A Kapitány kilép az árnyékokból, szakállal, hosszabb hajjal. Fekete Özvegy szőkén! Vasembernek új páncélja van. Visszatér a Hulkbuster!

Peter Parker a földön fekszik, rengeteg sérüléssel. "Sajnálom, Tony" - mondja a könnyeivel küszködve, miközben Vasember tartja őt. Thanos elkapja Thor fejét és megszorítja. Egy óriási csatában Thanos-szal egy totál lepusztított helyen, a Titán a két nála lévő Végtelen Kő (lila és kék) erejét használva megragad egy holdat. A karját felemelve lángoló üstökösöket hív elő az égből a Bosszúállók felé. Doctor Strange is ott van,  Vasember Mantis mellett. A Titán összeállította a Végtelen Kesztyűt, energiákat küld ki egy lyukból az űrben.

A panelen Kevin Feige producer mellett jelen volt a rendezőpáros egyike, Joe Russo (Anthony Atlantában maradt a filmen dolgozni), valamint a színészek egy része, köztük Josh Brolin (Thanos), Paul Bettany (Vízió), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Sebastian Stan (A Tél Katonája), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora), Pom Klementieff (Mantis), Benedict Cumerbatch (Doctor Strange), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Vasember), Mark Ruffalo (Hulk), Tom Holland (Pókember), Don Cheadle (Hadigép) és Anthony Mackie (Sólyom). 

Mivel az elképesztően hangzó kedvcsinálót nem publikálta online a stúdió, nem tartjuk kizártnak, hogy a jövőhéten esedékes San Diego-i Comic-Conról már mi is láthatunk valamilyen ízelítőt az idehaza 2018. április 26-án debütáló filmhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.