Hirdetés

Captain Marvel mégsem lesz benne a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

|

Rossz hírek a karakter rajongói számára.

Hirdetés

Hónapok óta pletykálják, hogy önálló kalandja előtt Marvel Kapitány karaktere a Bosszúállók: Végtelen háborúban is felbukkanhat, ami indokolná, miért castingolták olyan hamar - pontosan egy évvel ezelőtt - az Oscar-díjas Brie Larsont a szerepre. A hétvégén lezajlott Comic-Conon Joe Russo, a közelgő film társrendezője azzal a kijelentéssel lezárta a témát, hogy "Ő nincs benne a Bosszúállók 3-ban", amivel jó pár rajongót sikerült elkeserítenie.

Hirdetés

Holott a Kapitány jelenlétét feltehetően maguk a Russo-tesók erősítették meg a közelmúltban, amikor egy Amerika Kapitány: Polgárháborút népszerűsítő eseményen elhintették, hogy Carol Danvers megannyi másik Marvel karakterrel szerepelni fog a soron következő Bosszúállókban. Amikor a rajongók rákérdeztek, hogy most épp megerősítették-e, amire gondolnak, a rendezőpáros csak poénkodva azt felelte, egy teljesen másik karakterről, "Captain Barvelről" van szó.

Könnyen lehet, hogy Marvel Kapitány csak a Bosszúállók 4-ben teszi tiszteletét, amit még a szóló mozija előtt, egész pontosan idén forgatnak le. Ugyan az egyelőre hivatalos cím nélküli folytatás két hónappal később kerül a mozikba, mint Larson saját filmje, de már ez is magyarázná, miért volt szükség arra, hogy időben kiválasszák a megfelelő színésznőt, és hogy Russóék elszólása tavaly egyáltalán nem volt véletlen, csak nem a Bosszúállók: Végtelen háborúra utalt. Lényeg a lényeg: Carollal jó eséllyel nem fogunk találkozni 2019-nél előbb, de a korai információk szerint megéri türelmesen várni rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.