Hirdetés

Nagy bajban Doctor Strange és Hangya a Végtelen Háború forgatásán

|

Ezúttal hőseink rendesen megizzadnak majd.

Hirdetés

Még mindig zajlik 2018 legjobban várt Marvel produkciójának, a Bosszúállók: Végtelen Háború forgatása, amiből remélhetőleg a következő hét hétben esedékes rendezvényeken végre látunk, vagy legfeljebb megtudunk néhány dolgot. Jövő hétvégén a Disney D23 Expója, az azt követő hétvégén pedig a San Diego-i Comic-Con lesz esedékes, és persze mindkettőn erősen jelen lesz a Marvel Studios és Television. A múltkori képek után most megint izgalmas lesifotók érkeztek, amiknél azért kiteszünk egy SPOILER jelzést.

Hirdetés

A galériában Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és Hangya (Paul Rudd) karakterei kapják a főszerepet. Előbbi komoly veszélyben van, Scott Lang pedig siet valaki (vagy valami) elől, ami az esetében nem feltétlen újdonság.

Strange dokit egy teljes egészében testmozgás-rögzítő felszerelést viselő ember teríti le a földre, akinek a sisakján az "EB-MAW" felirat olvasható. Minden bizonnyal az Infinity képregényekből ismerős Black Order (Thanos a Végtelen Kövek összegyűjtésére specializálódott csapata) egyik tagjára, Ebony Maw-ra kell gondolni, aki bizony akkora hatalommal rendelkezik, hogy még a legfőbb varázslót is padlóra tudja küldeni. 

A többi képen Rudd civilben, a Hangya felszerelés nélkül rohan az utcán. Mivel nála nincs semmi, amire Thanosnak nagyon fájna a foga, az is lehet, hogy éppen egy olyan jelenetet vesznek fel, ahol a hatóságok elől menekül, hiszen az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeinek következtében megint körözött "bűnöző" lett. Mindenképp érdekes lesz látni, hogy a Végtelen Háború történései milyen kihatással lesznek a néhány hónappal később érkező saját filmjére, az Ant-Man & The Wasp-ra. 

A Bosszúállók 3. része 2018. április 26-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.