Hirdetés

Vasember, Doctor Strange és Hulk a Bosszúállók 3 forgatási fotóin

|

Egy rakás forgatási lesifotó érkezett.

Hirdetés

A Marvel rajongók szíve nagyot dobbant néhány napja a fotó láttán, amin Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Benedict Wong (Wong) és Robert Downey Jr. (Vasember) a Bosszúállók: Végtelen Háború két forgatása közötti szünetben együtt ebédelt. A legfrissebb lesifotókon ugyanez a négyes látható Atlantában, miközben a feldúlt utcákon vizsgálódnak. Kattintsatok lejjebb a képre a teljes galériáért!

Hirdetés

A négy hős egy New York-i pusztítás helyszínén látható. Míg Cumberbatch és Wong a Doctor Strange-ből igen ismerős jelmezeiket viselik jó varázslók módjára, Ruffalo és Downey már egy kicsit könnyedebb öltözetet választottak. Utóbbi természetesen kakukktojás ezeken a képeken, hiszen megfigyelhető az összeállításban a legújabb Vasember páncél is (legalábbis egy része), amelyet majd szépen ráillesztenek Starkra az utómunkálatok során.

Eddig nem tudunk túl sok lényegi információt a várva várt produkcióról, de a júliusban megrendezésre kerülő D23 Expo (Disney rendezvény) vagy a San Diego-i Comic-Con után nagy valószínűséggel okosabbak leszünk egy kicsit, elvégre ezeken egyaránt szó lesz a Marvel Studios közelgő produkcióiról.

A Bosszúállók: Végtelen Háború 2018. április 26-án debütál hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.