Hirdetés

Már el is kezdődött a Bosszúállók: Végtelen Háború forgatása?

|

Nagyon úgy fest, hogy a színfalak mögött óriási titokban már kezdetét is vették a következő Bosszúállók mozifilm munkálatai.

Hirdetés

A Marvel rajongók számára még rengeteg érdekesebbnél érdekesebb cím van, amire lehet várni a Filmes Univerzum harmadik fázisában, ám legyen bármi is a láthatáron, a következő Bosszúállókat töretlen izgatottság előzi meg. A Végtelen Háború a stúdió valaha volt leggrandiózusabb mozijának ígérkezik, ahol minden eddigi történetszál összeér megannyi népszerű karakterrel együtt, így nem meglepő ez a hatalmas várakozás - talán azzal a ténnyel még inkább ráerősítünk a dologra, miszerint a film forgatása a háttérben hivatalosan is kezdetét vette Atlantában egy elég megbízható forrás szerint.

Hirdetés

Az Atlanta Filming nevű Twitter felhasználó írta meg a felületen, hogy a Bosszúállók: Végtelen Háború forgatása bizony már elkezdődött néhány hete, bizonyos stábtagok jelen is vannak a munkálatokon. Sajnos semmilyen fotóval vagy ahhoz hasonló anyaggal nem tudtak nekünk kedveskedni, de a jelentés szerint a Marvel Studios már hetedikén belevágott a munkába, és hiába tudnak ennél jóval többet, részleteket nem árulhatnak el. 

"Azt hiszem, elfelejtettem írni róla, de a Bosszúállók: Végtelen Háborút két héttel ezelőtt kezdték el forgatni. Annyit tudok, hogy néhány stábtag jelen van. Az első rész hetedikén startolt el. Szinte 0% esélyt látok rá, hogy olyan fotókat szereznék, amelyek nem úgy néznek ki, mint amin lego figurák szerepelnek. Ami azt illeti, sokkal többet tudok ennél, de csak semmi spoiler."

Érdekes, hogy magától a stúdiótól semmilyen bejelentést nem kaptunk a forgatást illetően (általában mindig adnak hírt ezekről), de az Atlanta Filming már többször is bizonyította hitelességet, elvégre a Georgia fővárosában található stúdióban gyakran jelen vannak a Marvel projektjei (A galaxis őrzői: Vol. 2 és a Pókember: Hazatérés voltak soron legutóbb). Mindezek ellenére sem vehetjük még biztosra a dolgot, hisz tényleg semmi sem utalt a forgatás idei kezdésére - ezidáig úgy tudtuk, hogy a Végtelen Háború és az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 párhuzamos munkálatai valamikor jövő év elején indulnak el. Előbbi 2018, míg az utóbbi adaptáció 2019 májusában kerül a mozikba, mi pedig folyamatosan érkezünk az ezekkel kapcsolatos legfrissebb hírekkel. 

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.