Hirdetés

A 2020-as Marvel-filmek csupán címei is spoileresek a Végtelen Háborúra nézve

|

Érdekes nyilatkozatot adott a Marvel Studios elnöke, amely alapján egy jó ideig még nem fogjuk ismerni a negyedik fázis filmjeit cím szerint.

Hirdetés

A Marvel Studios méltán híres Filmes Univerzuma jelenleg harmadik fázisának kezdetén jár, a rajongók mégis szívesen tudnának meg még többet a későbbi terveket illetően. Egészen 2020-ig be van táblázva a stúdió érdekesebbnél érdekesebb tervekkel, sőt, még arra az évre is bejelentettek három időpontot, amikhez azonban nem társult cím - ezek már a negyedik fázis részei lesznek. Kevin Feige nemrégiben megerősítette, hogy ők jól tudják mik lesznek ezek, de egy érthető okból kifolyólag számunkra ez egy darabig rejtély marad.

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke a The Toronto Sun-nal beszélgetett, ahol bevallotta nekünk, hogy ugyan tudja mi vár ránk a várva várt Bosszúállók: Végtelen Háborút és az egyelőre cím nélküli folytatást követően, de ha azt elmondaná, akkor elég spoileres területre tévednénk. Nézzük, hogy mit mondott pontosan: 

"Hogy hová megyünk a Bosszúállók után és mik a 2020-ra bejelentett filmek? Mi már ezt biztosan tudjuk, de ha elárulnám, az elég spoileres lenne."

A Bosszúállók: Végtelen Háború és a cím nélküli Bosszúállók 4 egyaránt óriási következményekkel fog bírni, amint kedvenc hőseink valaha volt legnagyobb ellenségükkel néznek szembe. Nyugodtan feltételezhetjük, hogy néhány áldozatot is megkövetel majd a gigászi összecsapás, így ha például a napokban bejelentenék, hogy 2020-ban jön a Vasember 4, akkor egyértelmű lenne, hogy Robert Downey Jr. karakteréért nem kell izgulnunk két teljes mozin át. Jól is van ez, hogy egyelőre titokban tartják a negyedik fázis első filmjeit, előbb essünk túl a harmadikon, ami az eddigi legjobb lehet - a Polgárháború és a Doctor Strange legalábbis bizakodásra ad okot. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.