Hirdetés

D23 Expo - új évaddal jelentkeznek A galaxis őrzői

|

A Marvel Animation tartogatott néhány izgalmas bejelentést a saját előadására, ezek egyikéről számolunk most be.

Hirdetés

Nagyban zajlik a Disney minden évben megrendezésre kerülő saját rendezvénye, a D23 Expo, ahol természetesen mindenről szó esik, ami a stúdióhoz köthető. Tegnap láttunk jelmezeket és plakátokat a közelgő Marvel filmekből, mára kiderült, hogy jön a Verdák franchise következő spin-offja, most pedig a Marvel animációs részlegét érintő panelről hozunk nektek információt. 

Hirdetés

Megkapta tehát a harmadik évados bejelentést a Guardians of the Galaxy animációs sorozat, ami hazánkban az RTL Spike műsorán fut az élőszereplős kalandokból jól ismert szinkronhangokkal. A folytatás a Mission: Breakout! címet viseli, amelyet a Kaliforniában útjára indult interaktív program ihletett, ahol a résztvevőknek Mordály terve alapján kell megmentenie az Őrzőket a Gyűjtő fogságából. A sztori alapját ugyanez adja, csak miután a csapat sikeresen kitört az erődítményből, itt már a következményekről is szó lesz.

"Meg kell fizetniük az árát. A Gyűjtő utánuk ered a harmadik évadban, elég brutális módszerekhez folyamodva. Az egyik legizgalmasabb dolog, hogy az évad közepén a csapat szétesik: szóló kalandokra indulnak, különböző stílusokban."

- mesélte a folytatásról Cort Lane, a Marvel Animation alelnöke. Nem akart elárulni sok részletet arról, hogy a "különböző stílusok" alatt pontosan mire is gondolhatunk, de azt elmondta, hogy teljes ellentétben áll majd a karakterek személyiségével, Gamora esetében például egy totál Disney hercegnők ihlette sztorit fogunk kapni.

Az előadáson arról is lehullott a lepel, hogy a LEGO és a Marvel egy huszonkét perces különkiadással készül "LEGO Marvel Super Heroes - Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat" címen. A szinopszis szerint "amikor Thanos, Nebula és a Fosztogatók megpróbálják megszerezni az Építő Követ - egy erőteljes és kreatív relikviát -, a világegyetem sorsa attól függ, hogy a Galaxis Őrzőinek sikerül-e megvédenie. Platform és bemutatódátum hamarosan."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.