Hirdetés

Avon Man - Mark Wahlberg újabb vígjátéka

|

Mark Walhberg nagyon rákapott a nevettetésre, elég csak a nemrég leforgatott Seth MacFarlane írta és rendezte Tedre, vagy Michael Bay most is készülő Pain and Gain című fekete komédiájára gondolni.

Hirdetés

A történet pár kirúgott autókereskedővel indul, akik közül egyik (Mark Wahlberg) vonakodva bár, de Avon eladónak áll. Meglepően tapasztalja, hogy vonzereje jót tesz az üzletnek, így szól a macsó munkanélküli haverjainak, hogy csatlakozzanak hozzá. A forgatókönyvet Michael McCullers (KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2., Austin Powers - Aranyszerszám) írta. Wahlberg a Pancser Police-ban már megmutatta nevettető képességeit, így nem igazán kell félteni a rapperből lett filmsztárt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.