Hirdetés

Avon Man - Mark Wahlberg újabb vígjátéka

|

Mark Walhberg nagyon rákapott a nevettetésre, elég csak a nemrég leforgatott Seth MacFarlane írta és rendezte Tedre, vagy Michael Bay most is készülő Pain and Gain című fekete komédiájára gondolni.

Hirdetés

Mark Wahlberg jelenleg az Avon Man című komédia kapcsán tárgyal, s nem csak színészként, de producerként is jelen lenne a készítésnél. A projekthez korábban Hugh Jackman és Kevin Lima rendező (Bűbáj) csatlakozott, de ez az elképzelés semmibe veszett, amikor Jackman a következő Wolverine-filmhez csatlakozott (ami azóta Darren Aronofsky távozása miatt későbbre tolódott), s Lima is kikerült a képből. Jelenleg Mark Wahlberg és Stephen Levinson tekinthető biztosnak, mindkettő producerként. Tovább mögött a sztorit találjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.