Hirdetés

Magyarul is rémisztő az Az folytatásának előzetese

|

Már magyarul is borzonghatunk a Vesztesekkel.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt befutott a minden idők legsikeresebb horrorfilmjének számító Az régen várt folytatásának első mozgóképes anyaga, amit stílusosan Stephen King regényének egyik emlékezetes pillanatára húztak fel a készítők: a gyermekkori otthonába visszalátogató Beverly Marsh azzal szembesül, hogy a házban mostanra egy teljesen ártalmatlannak tűnő idős hölgy éldegél Mrs. Kersch személyében... Csakhogy a jelenet hamar átcsap horrorisztikusba, amit immár magyar nyelven is lehetőségünk van megnézni.

Hirdetés

A kedvcsinálóban természetesen szemügyre vehetjük az immár felnőtt Vesztesek klubjának minden tagját, akikhez impozáns színészgárdát válogatott össze a rendezői széket újfent elfoglaló Andy Muschietti. Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tizer), valamint Andy Bean (Stanley Uris) és a Pennywise szerepében visszatérő Bill Skarsgärd lesznek a második rész főszereplői, de amint az az előzetesből is kiderül, az előző felvonás gyermekszínészei sem maradnak ki a rettegésből.

Az Az - Második fejezetre valamikor szeptember elejétől válthatunk jegyet.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.