Hirdetés

BRÉKING: Hátborzongató traileren az Az második része

|

Mindenki lebegni fog.

Hirdetés

Az Andy Muschietti rendezésében készült AZ első felvonása sokak szívébe lopta be magát, így nem is lehetett kérdés, hogy a folytatással a készítők még magasabbra emelik majd azt a bizonyos lécet. 

Hirdetés
 

A zseniális gyerekszereplők, a gyilkos bohócot alakító Bill Skarsgard, valamint a kiváló atmoszféra mind-mind a mozi pozitívumai közé tartozott, azonban ehhez képest a film legnagyobb problémáját mégis a kifejezetten gyengére sikerült jump scare-ek vagy éppen azoknak a hiánya jelentette. Bár a gyerekek az első részben sikerrel győzték le a 27 évente visszatérő sötét entitást, a folytatásban már a felnőtt énjüknek (James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, James Ransone) kell szembeszállniuk vele, aki bosszúra éhesen mindent elfog követni annak érdekében, hogy ezúttal ő nevethessen a legvégén. 

Az Az 2 szeptember 5-én kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszett a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.