Hirdetés

Az acélember - Első értékelések

|

Érkezett néhány rövid értékelés Az acélemberről. Nagyrészt pozitív a visszhangja azonban érkezett pár meglepően negatív komment is.

Hirdetés

"Elképesztően néz ki, az akció lenyűgöző, Cavill és a színészek kíválóak. Különbözik bármely eddig látott Superman filmtől."

"Az acélember döbbenetes. A nyár eddigi legjobb filmje."

"Imádtam Az acélembert. Egyáltalán nem értek egyet azokkal akik azt mondták kevés a személyisége. Ez más: Nagyobb akció, szélesebb, NAGYON összeszedett történet."

"Tégy magadnak egy szívességet... Menj el, és néz meg Az acélembert amikor kijön."

"Egy 9-esre számítottam, de ez egy kőkemény 10-es."

"Nagyon jó. Masszív mértékű és cselekményű."

"Még nem láttam Az acélembert, de azoktól tudom akik már igen (nem mondhatom meg kik), hogy feneketlen. 4-5 ember azt mondta, hogy sokkal-sokkal alacsonyabb elvárásokkal menjek megnézni."

"Okkal mondták, hogy ne tweeteljünk a filmről amit az imént néztünk: MERT SZÖRNYŰ!!!"

"Néhány embertől hallottam, hogy a film nagyon jó, de közel sem nagyszerű."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.