Hirdetés

Az acélember - Első értékelések

|

Érkezett néhány rövid értékelés Az acélemberről. Nagyrészt pozitív a visszhangja azonban érkezett pár meglepően negatív komment is.

Hirdetés

Az acélember premierjéig alig két hét van hátra, a Warner már tartott néhány vetítést a kritikusoknak akik közül páran meg is formálták rövid véleményüket. Természetesen a bemutatóig nem lenne szabad véleményüket továbbítani a közönség felé, de akadtak olyanok akik ezzel nem foglalkoztak, vagy épp egy barátot kértek meg, hogy tegye már ki. Nagyon különös, hogy egyesek már most a nyár legjobb filmjének kiálltják ki, míg mások egyenesen szörnyűnek nevezik. Hogy a film valóban ennyire megosztó lesz-e az 20-án kiderül, addig is a mini-értékeléseket elolvashatod, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.