Hirdetés

Az acélember – Képregényt kaphat a készülő film

|

Mivel eredetileg is képregénykarakterről van szó, nem meglepő, hogy a jövőre debütáló film kaphat egy hozzá kapcsolódó képregényszériát is. Úgymond meg is lepődnénk, ha a DC fejesei nem csapnának le a kínálkozó alkalomra.

Hirdetés

Scott Snyder díjnyertes író már többször is jelezte szándékát, hogy szívesen elkészítene egy Superman-kötetet, de mindig találtak neki más elfoglaltságot a cégek. 2011-12-ben a Batman szérián dolgozott, így nem is lett volna ideje egy másik hős kalandjait megírni. Ám legfrissebb pletykák szerint belekezd egy teljesen önálló kötetbe, ami természetesen Zack Snyder filmjéhez fog kapcsolódni.

Sajnos megerősítést még nem kaptunk a hírről, de a Bleeding Cool szerint nagyon is komolyak Snyder szándékai. A rajzokat a tervek szerint Jim Lee szolgáltatná, aki már számtalan képregénykarakteren dolgozott, köztük Batman, Robin, Superman, X-Men és a Fantasztikus Négyes. Jelenleg az Igazság Ligáján dolgozik, de azt várhatóan a 16. Számnál otthagyja, és belekezd az Acélember munkálataiba.

Arról még nem esett szó, hogy a képregény a film előtt, után vagy közben játszódna, de ha sikeres lesz, akkor minden bizonnyal megtartják a szériát. Sőt, inspirálhatja a DC-t, hogy keressenek egy írót a közeledő Igazság Ligája filmhez, amit természetesen az új karakterrel forgatnának. Mindenesetre reméljük a legjobbakat, és várjuk mind a filmet, mind a képregényt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.