Hirdetés

Az acélember – Képregényt kaphat a készülő film

|

Mivel eredetileg is képregénykarakterről van szó, nem meglepő, hogy a jövőre debütáló film kaphat egy hozzá kapcsolódó képregényszériát is. Úgymond meg is lepődnénk, ha a DC fejesei nem csapnának le a kínálkozó alkalomra.

Hirdetés

Zack Snyder Acélemberét jövőre láthatjuk a mozikban, és a DC Comics reményei szerint az alkotás újra meghozza a kedvet a képregénykedvelőknek ahhoz, hogy megvásárolják kedvenc köpenyes hősük papírra vetett kalandjait is. A DC nagyratörő célokkal rendelkezik, ugyanis a napokban indul az 52 első fejezet (erről egy másik hírben bővebben beszélek), valamint kiadják a kifejezetten az Acélember filmes közönségét megcélzó képregényt is. A részleteket megtaláljátok a folytatás alatt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.