Hirdetés

Az acélember producere beszélt a jelmezekről, tréningről és Lois Laneről

|

Deborah Snyder, a film producere beszélt arról, hogy mennyivel más lesz ez a produkció a korábbi Superman filmekhez képest.

Hirdetés

A producer azt is elárulta, hogy milyen tréningen kellett átesnie Henry Cavillnak és Michael Shannonnak, hogy eljátszák Supermant és Zod tábornokot.

"Ő egy óriás, de kitettük egy kis mozgásnak. A szerepre való kiképzés teljes értékűen a film készítés része. A srácok másképp végezték az önfejlesztést, amíg elérték a kívánt formát. Nagyon fontos része volt ez az előkészületeknek. Láthattátok Michaelen a változást. Ahogy haladtak az előkészületek, egyre inkább Zoddá változott, és ugyan ez elmondható Henryre is. Mintha saját magukat cipelték volna. Így nem egy kitömött ruhát viselnek, hanem tényleg kitöltik azt, és ez az egész a játékukra is hatással volt, segített nekik karkaterbe kerülni."

A jelmezek összeállításáről is beszélt, és arról is, hogy Zack Snyder hogyan próbálta megoldani az alsónadrágot kívül hordó Superman problémáját, hogy az modernebb legyen.

"Ez egy ijesztő folyamat, mert hű akarsz maradni, és tiszteletteljes a gyökerekhez. De azt is figyelembe kell venned, hogy mi történik a vásznon a szuperhős jelmezekkel. A modern közönséghez közelinek kell lennie. De ugyanakkor nem lehet olyan, hogy  Az meg ki? Olyasmi mint Superman... első ránézésre sütnie kell róla, hogy az Superman. Annyi lehetséges változaton átmentünk, és igen Zack keményen próbálta összehozni, hogy az alsógatya a nadrágon jól nézzen ki -végül rábólintottak, az övvel és néhány részlettel az oldalán, sokkal elfogadhatóbb abba a filmbe amit csináltunk. A másik fontos dolog Zacknek az volt, hogy a kosztüm ne úgy tűnjön mintha a semmiből jött volna elő. Indokoltan kellett így kinéznie. Felépítettünk egy világot. Elmentünk a Kryptonra és láttuk az ottani világot, láttuk, hogy mindennek megvan a helye. Ha kimennek az űrbe, akkor legyen olyan mint egy űrruha, és olyan érzést keltsen, mint egy alsó réteg amire mondjuk páncélt húznak. Ez mellesleg egy körgalléros tásadalom, szóval ha a Kryptonon jársz több változatát is látod a jelmeznek. És ennek okán, egyértelmű, hogy amikor Clark megtalálja a ruhát akkor miért veszi fel, tudod, hogy honnan jött."

Amikor a rajongók elvárásairől kérdezték, Deborah elismerte, hogy ijesztő egy ilyen hatalmas rajongótáborral rendelkező franchiseon dolgozni, de gyorsan túl kell ezen tenni magukat.

"Figyelj, igen, ilyesztő. És az előző munkáinkból, mint a 300 és a Watchmen: Az őrzők már ismerjük ezt az érzést. De nem szabad erről az oldaláról megközelíteni, mert megbénulsz. A legjobbat kell kihoznod magadból, hogy tiszteletben tartsd a közönséget és jól kell tálalnod a történetet amin dolgozol. És oda kell figyelned, mert ha elkezdesz ezeken rágódni, akkor elfelejted, hogy mi az igazán fontos, ami nem más mint a történet, és azt olyan jól elmondani ahogy csak tudod, és olyan kreatívan ahogy tőled telik. Szóval ez az amire fókuszáltunk."

Már nem kell túl sokat várni, hogy végre a vásznon is meglássuk azt amiről Deborah beszél. Az acélember június 20-án debütál Magyarországon, főbb szerepekben Russell Crowe, Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon, Laurence Fishburne és Christopher Meloni. A filmet Zack Snyder rendezi.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.