Hirdetés

Az acélember producere beszélt a jelmezekről, tréningről és Lois Laneről

|

Deborah Snyder, a film producere beszélt arról, hogy mennyivel más lesz ez a produkció a korábbi Superman filmekhez képest.

Hirdetés

Először arról ejtett szót, hogy az Amy Adams által megformált Lois Lane egy erősebb és realisztikusabb karakter.

"Szerintem a mi Loisunk egy kicsit bátrabb és erősebb. Szerintem mind két karakter sokkal valósághűbb lett, közelebb állnak a társadalmunkhoz. Clark számomra mindig is túl jó volt, hogy átérezzem a karaktert.  Túl sok volt benne ez a tökéletes cserkészfiú kisugárzás, Lois pedig, habár eddig is bátor és erős volt, mindig ő volt az akit meg kellett menteni. Nem mondom azt, hogy a mi filmünkben nem kell majd ismét megmenteni, de viszonozza majd a szívességet sok féle képpen, érzelmileg. És a mi filmünkben, az utolsó jelenetekben, nagyon kemény pozíciót kap. El kell érnie valamit annak érdekében, hogy működjön a dolog. Imádom látni, hogy milyen erős női karakter, és mennyire felelősségteljes. És a lakása is realisztikusabb lett, a munkájához mérten. A Richard Donner filmekben  mindig arra gondotlam, hogy Azta, az a lakás, hogy telik rá? Lenyűgöző! " 

Ha szeretnéd tudni mi mindenről beszélt még Deborah Snyder akkor mindenképpen kattints tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.