Hirdetés

Az Amazon hosszú távra tervez Az Idő Kerekével

|

A regényfolyam minden darabját szeretnék idővel adaptálni.

Hirdetés

Az általunk is pozitívan értékelt Az Idő Kereke, az Amazon új fantasy sorozata nem is olyan rég ért véget, de azt már a premier előtt tudtuk, hogy egy második szezonra biztosan visszatér Robert Jordan regényíró világa a TV-képernyőkre. Nos, úgy tűnik, hogy az Amazonnal elvégezték a kutatómunkát, és nem riadnak vissza attól, hogy végül az eredeti regényfolyam mind a tizennégy kötetét sorozatra adaptálják, legalábbis az Amazon TV-s társelnöke, Vernon Sanders szerint.

Hirdetés

Sanders a következőket mondta el: 

"Az lenne az elképzelés, hogy Rafe Judkin showrunnerrel és az ő csapatával a teljes történetet adaptáljuk. Ez természetesen egy nagyon hosszú út, úgyhogy egyelőre a jelenre fókuszálunk. Rafe és a csapata egyébként nemrégiben osztotta meg velünk a második évad első néhány részét, amit máris lesugároztatnék legszívesebben. Egyszerűen pompásak lettek."

Nektek, hogy tetszett az első évad? Ti el tudjátok képzelni, hogy Rosamund Pike legalább 10 évre elköteleződik erre a projektre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.