Hirdetés

Az Amazon nem kér többet a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozatból

|

Vagy az irány, vagy a nézettségi adatok meggyőzték az Amazont a projekt elkaszálásáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Sara Goodman showrunner víziója sem a streamingplatform vezetőit, sem a nézőket nem tudta meggyőzni, hogy érdekeltek legyünk egy folytatásban. Azt már a kritikánkban is megfogalmaztuk, hogy mekkora katyvasz lett az első évad, mely sem tinihorrorként, sem tanmeseként nem tudott működni, és kevés esély van rá, hogy valahogy szépíteni tud a jövőben a produkció. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint egy évad után véget is ér az új elképzeléssel adaptált Tudom mit tettél tavaly nyáron széria, ugyanis az Amazon hivatalosan is elkaszálta Lois Duncan regényének feldolgozását, amely így egy nyolc epizódot felölelő évadot érhetett csak meg. 

Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez az irányvonal teljesen elhal, hiszen az elmúlt években több elkaszált projektet is felkaroltak más csatornák (mint például a Brooklyn 99 vagy a Lucifer). Igaz, azok minőségükben messze meghaladták a Tudom mit tettél tavaly nyáron adaptációt, úgyhogy súlyos hátrányból indul ez a vészopció.

Ti kíváncsiak lettetek volna egy második évadra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.