Hirdetés

Film készül Az Angyalból?

|

Az Angyal, azaz Simon Templar kalandja is modern feldolgozást kaphat.

Hirdetés

A Paramount Pictures már gőzerővel dolgozik a Transformers: The Last Knight-on, azonban úgy fest, hogy most egy másik, a kezében lévő szériával is elkezdett foglalkozni. A Paramount ugyanis azon kevés stúdió közé tartozik, amelyik nem rendelkezik semmilyen képregény feldolgozásának a jogaival, de ezt talán némileg kompenzálja a Transformers-széria eddigi 3,7 milliárd dolláros bevétele. Most úgy fest, hogy megpróbálkoznának egy régi "franchise" feltámasztásával.

Hirdetés

Az Angyal, azaz Simon Templar kalandjai nálunk is elég közismertek, hála Roger Moore - na meg persze magyar hangja, Láng József - elévülhetetlen érdemeinek. Leslie Charteries regényeinek hőse, a modern kori Robin Hood, aki korrupt politikusoktól, drogdílerektől, bűnözőktől lopott írott formában nagy sikerrel futott 1928 és 1963 között, ahogy a 60'-as években is a sorozat, amely miatt Moore első körben lecsúszott James Bond szerepéről Sean Connery javára. 1997-ben volt egy modern, de mégis félresikerült feldolgozása Philip Noyce (Végveszélyben, Salt Ügynök) vezényletével az akkor még nem kis gömböcre hajazó Val Kilmerrel, valamint Elizabeth Shue-val a főszerepben.

Most a Transformers szériáért is felelős producer, Lorenzo Di Bonaventura megpróbálja feltámasztani az egészet - noha idén érkezik egy TV film, amelyben Moore szintén felbukkan majd - és nem titkoltan azzal a céllal, hogy franchise-t kreáljon belőle. Se író, se rendező nincs egyelőre, viszont igyekeznek egy nagyon is aktuális filmet létrehozni, amely reflektál a kor félelmeire, mint a terrorizmus, vagy a technológiai kiszolgáltatottság. Az sem kizárt, hogy egy eredetsztorit kapunk Mr. Templarhoz, hogy azok is megismerjék a figurát, akik nem rajta cseperedtek fel. Szerintetek szükség van erre? És ha igen, ki lehetne egyszerre kellően elegáns és simlis, mint annak idején Roger Moore?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.