Hirdetés

Az ausztrálok jó szuperhősök

|

Nagyon büszke magára Kenneth Branagh, hogy az ausztrál Chris Hemsworth-öt választotta a Thor című szuperfilm főszerepére.

Hirdetés

Ezt a nyerseséget Chris tisztán hozza, míg egy európai színész azért elgondolkodott volna, nem kellene-e belevinni egy kis Tarkovszkijt vagy Bergmant, megmutatva, milyen sebzett lelkű ez a karakter, mennyit tépelődik, titokban milyen démonok marcangolják őt belülről. Hát egy frászt! Thor egyszerű, mint a liftakna, és csak a cselekmény során kezd el fejlődni. Chrisben az is jó, hogy igazi haver, akivel azonnal szívesen meginnánk egy sört a kocsmában, nincs benne az a szofisztikált távolságtartás, ami sok európai színészt jellemez. A film elején Thor nagy marhaságokat csinál, de Chris szeme villanásából tudjuk, igazából jó gyerek ő, csak még ki kell járnia az élet iskoláját. /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.