Hirdetés

Az Avatar 2 és 3 lesz James Cameron következő két filmje

|

A 20th Century Fox bejelentette, hogy az Oscar díjas rendező, James Cameron következő két filmje a hihetetlenül sikeres Avatar 2. és 3. része lesz, melyet egyszerre vesznek fel. Újabb sikeres(en lezárt) első epizódból lesz tehát trilógia.

Hirdetés

Biztossá vált immáron, hogy magas kék hőseinket ismét viszont láthatjuk a Pandora bolygón, rögtön két filmben is. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy lesz folytatás, nem is egy, azonban mindezidáig nem volt tisztázott, hogy Cameron egyből nekiáll a projektnek, vagy előtte még egyéb elfoglaltság után néz. Nos, mint arra számítani lehetett, nem tette, és inkább minden idők legnagyobb mozis forgalmát elérő filmjének folytatásaiba kezd bele. 

Cameron megerősítte, hogy a folytatások nem fognak visszavenni az első rész okozta vizuális orgiából, valamint tovább kívánja finomítani a karakterek és Pandora világának, történelmének kidolgozottságát. Kétség kívül nagy szerepe volt a sikerben a remekül megalkotott világnak, és a folytatások jó alapot adhatnak arra, hogy Pandora eddig be nem mutatott területeit is megcsodálhassuk. Mindazonáltal a folytatások várhatóan kevésbé lesznek költségesek, hiszen a 3D-s technológiát már nem kell újra feltalálnia a stábnak.

Az elvárásoknak megfelelően visszatérnek karaktereikhez Sam Worthington és Zoe Saldana színészek is, de ami érdekesebb, hogy mind Stephen Lang mind Sigourney Weaver visszatérésére is lehet számítani.

A szenzációsan sikeres első rész után tehát két újabbra van kilátás. Kíváncsian várjuk, azonban jegyezzük meg: jó volna, ha ezúttal a történet kevésbé volna klisé, és ezen a téren is sikerülne maradandót alkotni. A vizuális hatások és a kidolgozott világ már adottak. Becslések szerint a második rész 2014 végére, a záró epizód egy évre rá kerülhet a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.