Hirdetés

Az elnök végveszélyben - Előzetes

|

Érkezett egy meglehetősen hosszú előzetes a Columbia Pictures, Az elnök végveszélyben (White House Down) című filmjéhez.

Hirdetés

John Cale (Channing Tatum) jelentkezik az elnök (Jamie Foxx) testőrének, ám elutasítják. Mivel kislányát nem szeretné elkedvetleníteni elviszi őt egy Fehérházi túrára, miközben az épületet terroristák támadják meg. Calere hárul a feladat, hogy kimenekítse az elnököt, megmentse a lányát és megvédje az országot. Roland Emmerich filmje június 28-án debütál külföldön, nekünk sajnos augusztus 29-ig várnunk kell rá. Főbb szerepekben még Maggie Gyllenhaal, James Woods, Richard Jenkins és Jason Clarke. A produkcióba most négy percnyi betekintést enged a legújabb előzetes, amit meg is nézhetsz, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.