Hirdetés

Az élőszereplős Pindúr Pandúrok és a Két tűz között sorozat pilotját is berendelték

|

Pilot-híreink következnek.

Hirdetés

Nem csak James Cameron és Arnold Schwarzenegger akciófilmjét rebootolják (vagy folytatják?), de kapunk egy élőszereplős Pindúr Pandúrok sorozatot is - már ha lesz olyan ígéretesek a pilot-epizódok.

Hirdetés

A True Lies - Két tűz között talán nem örvend akkora ismertségnek, mint Cameron másik klasszikusa, a Terminátor vagy A bolygó neve: Halál, de kellő sikert aratott ahhoz, hogy a rajongók évekig epekedjenek magukban egy esetleges folytatásért. A Bond-filmeket enyhén kifigurázó, rendkívül szórakoztató és Cameronra jellemzően bombasztikus akciókomédiában egy unatkozó feleségnek kell egyik napról a másikra rádöbbennie arra, hogy férje egy titkosügynök. Habár Cameron mozija nem eredeti ötleten alapult, hanem egy francia film remake-je volt (az 1991-es Titkolt titkos ügynök című darabról van szó), utóbbi a feledés homályába merült és kevéssé beszélünk róla. Most sem fogunk több szót ejteni róla (bocsánat), sokkal inkább beszélünk arról, hogy a Deadline értesülései szerint a CBS berendelte a pilotot a félig-folytatás, félig-reboot szériából. 

A sorozat agytrösztje (kreátora) Matt Nix (Minden lében négy kanál), McG, illetve maga Cameron lesz. McG már 2016 óta szerette volna tető alá hozni a projektet Marc Guggenheim íróval, de csak most jutott el arra a szintre, hogy a forgatókönyvön túl történjen is valami. Habár eredetileg nem a CBS-re tervezte, hanem a Disney+-ra (ahol jelenleg az Egyik kopó, másik eb sorozatverzióján dolgozik), úgy esett a dolog, hogy végül Matt Nixszel összeszűrve a levet összedobtak egy pitchet és azzal sikerrel is jártak a CBS-nél. A 20th Century TV-vel karöltve fog elkészülni a pilot, amelyet Nix a Flying Glass of Milk produkciós cégével, McG és Mary Viola a Wonderland Sound and Visionnel, valamint Cameron a Lightstorm Entertainmenttel fog megtámogatni. Hogy ki fogja alakítani Harry Taskert, az egyelőre jó kérdés, ahogyan az is, hogy pontosan miként fog viszonyulni az eredeti filmhez a sorozat. 

És hogy tartsuk a fun-factort, nem csupán Harry Tasker fog visszatérni, de maguk a Pindúr Pandúrok is, ezúttal azonban élőszereplős sorozat formájában, miután a CW zöld utat adott a dolognak. A Heather Regnier (iZombie) és Diablo Cody (Juno) executive produceri és írói felügyelete alatt készülő széria a Pindúr Pandúrokat huszonévesként fogja bemutatni nekünk, amint hosszú évek bűnüldözésétől megfáradtak és ahogy egy újabb fenyegetést követően kénytelenek újra összeverődni és hősködni egy nagyot. Executive producer lesz még a sorozatban Greg Berlanti is (aki a Te című sorozaton is tevékenykedik), valamint Sarah Schechter és David Madden, a Warner Bros Television pedig producerként fog beállni a projekt mögé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.