Hirdetés

Az Emoji-film - az eddigi legrosszabb animációs film lett?

|

Befutottak az első értékelések az emotikonokról készült moziról, Az Emoji-filmről, de hiába a Sony Pictures igyekezete, hiába a nagy nevek (mint Patrick Stewart), a kritikusokat úgy tűnik nem hatotta meg sem a mosolygós, sem a kacér "szmájli".

Hirdetés

Mindannyian használjuk őket a Facebookon, sms-ben, szinte mindenhol, éppen ezért a Sony Pictures Animation úgy gondolta, hogy üzletileg remek ötlet a hangulatjelekből 3D-s filmet faragni, amelynek szinkronstábját olyan nevekkel tömte meg, mint Patrick Stewart, T.J. Miller, James Corden, Sofia Vergara, Anna Faris és Christina Aguilera. A trailer lényegében mindent elmond róla, hogy mit és milyen színvonalat várhatunk Az Emoji-filmtől, amelynek már a legelső előzetese is hatalmas ellenszenvet váltott ki az internet népéből, de kiderült, hogy a kritikusok sem vélekednek róla pozitívabban. 

Hirdetés

Megérkeztek ugyanis az első értékelések a Rotten Tomatoes nevű gyűjtőoldalra, ahol jelenleg 40 kritika alapján 2.1-es pontszámon áll Tony Leondis (Lilo & Stitch 2. - Csillagkutyabaj, Eszeveszett birodalom 2. - Kronk, a király) animációs filmje. Fogalmunk sincs, hogy ebben mennyire tekinthető ludasnak az a tény, hogy mindenki kedvenc Patrick Stewartja egy kakit szinkronizál benne, amely sokaknál kiverte a biztosítékot, mindazonáltal olyan véleményeket lehet olvasni a top kritikák között, mint például "felér egy öngyilkossággal" (Entertainment Weekly), "itt a világvége" (New York Post), "nem tudok róla semmi vicceset mondani, mert arra késztet, hogy kinyírjam magam" (The Verge), "teljes időpocsékolás" (The Wrap), "rossz és brutálisan lehangoló" (IndieWire) vagy "tégy magadnak egy szívességet és hanyagold" (CinemaBlend). Hasonlóan gyászos eredményeket tudhat magáénak a Norm, az északi (3.1), a Garfield 2. (3.5) és a Justin, a hős lovag (3.5) is. 

Ami a bevételeket illeti, az 50 milliós büdzséből készült projekt eddig több mit 25 millió dollárt szedett össze pár nap alatt az Amerikai Egyesült Államokban és a világ többi részén csak augusztusban kezdik el bemutatni (nálunk augusztus 10-én várható), szóval várhatóan a negatív kritikai visszhang ellenére sem lesz anyagi bukta. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.