Hirdetés

Az Érkezés rendezője dirigálja a Dűne rebootot

|

Denis Villeneuve készíti a Dűne újrafeldolgozását.

Hirdetés

A Dűne írójának fia jelentette be, hogy apja regénysorozatának filmes adaptációja rendezőre talált. A történetet 1984-ben egyszer már filmre vitték, majd a 2000-es évek elején mini-sorozatként is megelevenedett Frank Herbert sivatagi világa.

Hirdetés

Most Denis Villeneuve rendező nyúlhat az alapanyaghoz, akinek olyan munkák díszítik a portfólióját, mint a Fogságban, a Sicario, az Érkezés és a még be nem mutatott Blade Runner 2049.

Villeneuve-t már tavaly óta szóba hozzák a reboottal, de most vált hivatalossá a csatlakozása. Az adaptálás munkálatai vélhetően azután kezdődnek el, hogy a rendező végzett az új Blade Runner film utómunkálataival. 

Kíváncsian várjuk, hogy a sci-fiben egyre otthonosabban mozgó rendező hogyan birkózik meg a feladattal. Mindenképpen jó jel, hogy az Érkezést a legjobb film és a legjobb rendező kategóriákban is jelölték az idei Oscar-díjátadóra, de nem szabad elfelejteni, hogy többeknek is beletört már a bicskája a Dűne adaptálásába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.