Hirdetés

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

|

Öröm az ürömben, hogy az új évadra valószínüleg ezúttal is legalább másfél évet kell várni.

Hirdetés

A Westworld jelenleg is éppen a finálé felé robogó harmadik etapja, bár kissé döcögősen lakta be a futurisztikus Los Angeles utcáit, ez a későbbi epizódokat látva szerencsére nem volt több egy apró ballépésnél, amit az alkotóknak rengeteg ügyes és nem mellesleg meghökkentő fordulattal sikerült ellensúlyozni. 

Hirdetés

Habár az évadzáró epizód majd csak két hét múlva kerül adásba, az HBO-nál jól láthatóan nagyon bíznak Jonathan Nolan és Lisa Joy kreatív elképzeléseiben, ugyanis a csatorna a mai nap folyamán berendelte a Westworld negyedik szezonját, amely az eddigi gyakorlatot figyelembe véve leghamarabb valamikor 2022-ben láthat napvilágot.

Arról viszont, hogy a negyedik évad ismét nyolc epizódot számlál-e majd, netán visszatérnek-e a korábban megszokott tízrészes formátumhoz, egyelőre nem esett szó. Mindenesetre a jelenleg az egész iparágat negatívan érintő koronavírus miatti kényszerleállás minden bizonnyal nem fog különösebb fennakadást okozni a produkció életében, hiszen az átlagosan 16-18 hónapra tehető munkálatok nagyobbik részét ezúttal is minden bizonnyal a forgatókönyvek megírása és véglegesítése fogja felemészteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.