Hirdetés

Az HBO GO ezúttal Christopher Nolan Sötét Lovag trilógiájával erősített

|

A streamingszolgáltató rászolgál a DC rajongók szeretetére.

Hirdetés

Az HBO GO meglehetősen impozáns könyvtárat alakított ki DC tartalmakból az utóbbi pár hónapban, filmekből, sorozatokból és animációkból egyaránt találunk gyöngyszemeket. Emellett olyan friss produkciók otthona lett a szolgáltató, mint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája vagy a Wonder Woman 1984, melyek hazai szinkronos premierjére elsőként és exkluzívan itt került sor. Most a DC rajongók és bizonyára az általános filmkedvelők legnagyobb örömére egyaránt, Christopher Nolan Sötét Lovag trilógiája is megérkezett a kínálatba.

Hirdetés

Amikor már Gotham mocska addig rángatta lefelé az embereket, mígnem fuldokoltak a sötétségtől, akkor jelent meg a város egén a legfényesebb csillag egy denevér formájú árnyék képében, amelyet maga Liam Neeson képzett ki. Nolan Sötét Lovag szentháromsága sztratoszféráig hallatszó ovációt eredményezett, nem érdemtelenül. A megelőző, igen félrement adaptációkat követően ez adta vissza a Denevérember méltóságát, közben pedig olyan izgalmas gonoszokat vonultatott fel, mint Heath Ledger Jokere, Aaron Eckhart Harvey Dentje vagy éppen Tom Hardy Bane-je.

Mindenképpen üdvözölendő tehát, hogy április 2-tól az HBO GO felhozatalában is fellelhető ez az örökzöld trilógia, szóval bármikor elővehetjük preferencia szerint magyar szinkronnal vagy felirattal a filmeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.