Hirdetés

BREAKING: az HBO GO-n debütál a Wonder Woman 1984 hazánkban

|

Áprilisban már a magyar közönség is láthatja Wonder Woman 80-as évekbeli kalandját.

Hirdetés

Kezdjük úgy érezni, mintha már évek óta a Wonder Woman 1984 mozis premierje előtt állnánk pár nappal, ami a járványhelyzetből kifolyólag sosem történt meg végül. Most már viszont a karakter hazai rajongóinak sem kell a bizonytalanban bízniuk, ugyanis Patty Jenkins filmje a mozis premiert átugorva azonnal az HBO streaming platformján fog debütálni.

Hirdetés

Az HBO egy sajtóközleményben jelentette be, hogy a Wonder Woman 1984 az HBO GO-n fog elstartolni hazánkban, méghozzá április elsején (nyugi, nem egy gyenge tréfáról van szó). Ez nem csak azért üdvözlendő, mert végre kapott egy biztos premiert a film, hanem mert a hazai nézők hamarosan magyar szinkronnal is átélhetik a 80-as évekbe visszanyúló kalandot, ahol Wonder Womannek Max Lorddal és Cheetah-val kell felvennie a kesztyűt.

Mivel a mozik sorsát, vagy legalábbis azok kinyitásának kérdését még mindig teljes homály fedi, így nem meglepő, hogy végül a Csodanő is streamingen hozza el az igazságot. 

Ti örültök a bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.