Hirdetés

Az Igazság Ligája - 10 hős, aki szerepet kaphatna

|

Az Igazság Ligája mozi minapi bejelentése után rögtön megindultak a találgatások, hogy a fő karakterek mellett milyen szuperhősöket láthatunk még - ha csak pár percig is - a vásznon majd.

Hirdetés

Cyborg -Eredeti néven Victor Stone, egy szuperhős, aki félig ember, félig gép.A teste elpusztult egy tragikus balesetben, de megmentették egy kísérleti technológia alkalmazásával. A testrészeket felváltotta high-tech kütyük és fegyverek arzenálja, miközben folyamatosan biztosítják az élet fenntartásához.

Martian Manhunter - Eredeti neve Jonn Jonzz, a Mars bolygó védelmezője. Egy kísérleti teleportálás alkalmával került véletlenül a Földre. Nagyon jól képzett,beleértve a telepátiát, az alakváltást és az energia manipulációt.

The Atom -Öten is felvették ezt a nevet, de a leghíreseb Ray Palmer, egy fizikus professzor akinek a szakterülete a kicsinyítés,küzdelem a túlnépesedés, az éhínség és a világ más problémái ellen. Szubatomi méretre tudja magát zsugorítani.

Aquaman - Egy világítótorony őrének és egy Atlannának, száműzött atlantiszi nőnek a gyermeke. Atlantiszi öröksége révén képes víz alatt lélegezni és nagy sebességgel úszni, valamint telepatikusan irányítani a tengeri élőlényeket. Testi ereje szintén felülmúlja a közönséges emberét.

Red Tornado - Egy android,akit egy gonosz hozott létre,hogy épüljön be az Igazság Ligájába. Képessége,hogy tudja manipulálni a szelet és ezek mellett a hihetetlen nagy az ereje és a sebessége.

Maxwell Lord - Egy okos és erős üzletember, akinek szponzorálja az Igazság Ligáját.Erőteljes agykontroll képessége is van.

Steve Trevor - Volt hírszerző tiszt az Egyesült Államok hadseregének,akinek a gépe lezuhan a második világháborúban a Paradise Island ,ahol meggyógyítják az amazonok. Beleszeret az amazon Diana hercegnőbe,aki később Wonder Woman lesz

Fire Egy brazil szupermodell a kormány ügynöke lett, miután egy baleset következménye szerint kilégzéskor hatalmas mennyiségű misztikus zöld tüzet tud kibocsátani. 

Green Arrow - Oliver Queen,egy polgárőr szuperhős, Remek íjjász, harcművészet.  Star City -ben él, Oliver-ként mint gazdag, playboy,milliárdos gyáros, nyíltan liberális politikus. 

Shazam - Egy idős varázsló (kb. 3000 éves), hatalmat ad a fiatal Billy Batson-nak és átalakította a  szuperhős Captain Marvel-nek. 1973 óta ilyen néven tévesen hivatkoztak rá, emiatt 2012-ben a DC Comics hivatalosan megváltoztatta Captain Marvel nevét Shazam-nak. Nagy az állóképessége és a sebessége. Hozzáférése van nagy mennyiségű tudományos ismerethez, beleértve a legtöbb ismert nyelvet és tudományt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.