Hirdetés

Az Igazság Ligája - 10 hős, aki szerepet kaphatna

|

Az Igazság Ligája mozi minapi bejelentése után rögtön megindultak a találgatások, hogy a fő karakterek mellett milyen szuperhősöket láthatunk még - ha csak pár percig is - a vásznon majd.

Hirdetés

A 2015 nyarára datált Az Igazság Ligája filmben egyértelműen a Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash csapat lesz a legfőbb "falka" (a jelen álláspont szerint) azonban sokakat érdekel az, hogy rajtuk kívül kiket láthatunk még feltűnni a vásznon, hiszen további hősük szükségesek egy olyan világban, ahol ez a csapat létezik. Superman önálló rebootja, a Man of Steel jövőre érkezik, a Nolan-féle Batman filmek most nyáron fejeződtek be, Wonder Woman a sorozatok felé kacsintgat, a Green Lantern pedig két évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A fekete bárány ezúttal Flash, aki valószínűleg nem is fog 2015-ig saját filmet kapni, de most nem is ez a lényeg. A folytatásban 10 olyan szuperhőst említünk meg, akik ott joggal lehetnének ott a 2015-ös blockbusterben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.