Hirdetés

Az Igazság Ligája - Ki lesz a főellenség?

|

Keveset tudunk az "Igazság Ligája" c. képregény adaptációról, melyben a DC Comics legerősebb szuperhősei (olyanok mint pl. Batman, Superman) saját csapatot alapítanak a gonosz ellen.

Hirdetés

...Darkseid!

Darkseid-justice-league-film

A Superman legnagyobb ellenségeként elhíresült antihős először 1970-ben tűnt fel, majd nem sokkal később a Justice League füzetekben is rendre megjelent. Azóta rengeteg sorozat, és animációs sorozatban is tiszteletét tette, nem is véletlen, hiszen jelenleg a DC univerzum legerősebb ellenségeként tartják számon.

Darkseid szinte elpusztíthatatlan, és bátran állítja magáról, hogy hallhatatlan. Egyébként képes a telekinézisre, és tulajdonképpen egy zseni, hiszen nem egyszer sodorta kedvelt hőseinket csapdába. Legnagyobb fegyvere mégis az úgynevezett "Omega" erő használata, amely a kozmikus energiából jön létre, és alternatív valóságba képes küldeni ellenfeleit.

A hír erősen pletyka szinten áll, bár szerintem a legelvetemültebb rajongó is őt választaná, mint lehetséges ellenfél! Ti mit gondoltok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.