Hirdetés

Az Igazság Ligája - Ki lesz a főellenség?

|

Keveset tudunk az "Igazság Ligája" c. képregény adaptációról, melyben a DC Comics legerősebb szuperhősei (olyanok mint pl. Batman, Superman) saját csapatot alapítanak a gonosz ellen.

Hirdetés

Ami biztos, hogy Zack Snyder is részt vesz a forgatáson (hogy rendezőként, még nem biztos), illetve, hogy az említett produktum 2015 nyarán jön, ami egybeesik a Bosszúállók 2 érkezésével is. Azt is tudjuk, hogy Will Beal (Gengszterosztag) írja a forgatókönyvet, és hogy Superman, Green Lantern, Batman, Wonder Woman, Aqua Man, és Flash szerepe szinte biztos a filmben. Persze pletykák tucatjairól is hallani, olyanokról mint például, hogy Joseph Gordon-Lewitt is csatlakozna Batman (!) szerepében. Most viszont a lehetséges főellenségről szólnak a hírek, aki nem más mint...

Figyelem! Spoiler veszély!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.