Hirdetés

Az Igazság Ligája szkriptje a kukában?

|

Amióta a Marvel 1,5 milliárd dollárt szedett össze a Bosszúállókkal, azóta számos más stúdió próbálja utánozni a "Filmes Univerzum" modellt.

Hirdetés

Azt is hallottuk, hogy a csapat tagjai Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash és a Zöld Lámpás lesz, ellenfelük pedig a kozmikus Darkseid. De most jön a lényeges dolog: Egyes jelentések szerint Beall forgatókönyve a kukába került... A források azt állítják, hogy szörnyű volt a forgatókönyv illletve minőségi rendezőt se találtak még hozzá. Mondjuk, nehéz dolga is volt, mert már a kezdetektől fogva beleszóltak mindenbe. Ez azt jelentheti, egy kapunk egy teljesen új történetet és/vagy különböző karaktereket is? Figyelmbe véve a tényleges 2015-ös időpontot, találni kéne rendezőt, meg kellene írni a forgatókönyvet és jó pár színész sem ártana a karakterekhez. A Marvel Bosszúállókja után nagy a nyomás a DC Igazság Ligáján. De lehet ez a kidobott forgatókönyv jót tesz a filmnek, hogy tényleg minőségi legyen a 2016 vagy akár egy 2017-es bemutató időponttal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.