Hirdetés

Az MGM a „The Outer Limits” megfilmesítésén dolgozik

|

A hitelezők hatodik hosszabbítását követően, az MGM bejelentette, miszerint az 1960-as években készült, és nagy népszerűségnek örvendő, Sci-Fi TV Show megfilmesítésén fáradoznak.

Hirdetés

 

 

Miközben folynak a stúdió átalakítások a cégnél, a média birodalom több nagyszabású projekt felfüggesztésére kényszerült. (James Bond, A Hobbit) Az így kialakult pénzügyi káosz ellenére sem hajlandó az MGM lemondani a filmkészítésről. Ezen tényről tanúskodik jelen hírünk, miszerint elkésztik a mérföldkőnek számító, és a stílust meghatározó sorozat filmes adaptációját.

A forgókönyv megírására, azt a Patrick Melton-t és Marcus Dunstan-t kérték fel, akiknek a Fűrész forgatókönyveit köszönhetjük. (negyedik résztől a hetedikig)

 

Természetesen, nem az a legérdekesebb, hogy az MGM új filmet készít, melynek alapja a The Outer Limits, hanem az a kérdés, hogy a cég miért hozta előre ezt a projektet, és honnan szerezte rá a pénzt?

Az MGM szóvivője mindössze annyit árult el, hogy az írópárost, még azelőtt bérelték fel, mielőtt a cég pénzügyi problémába futott volna, illetve, hogy a két író csak hetekkel később lett kifizetve, nagyjából akkor, amikor a hitelezők megadták a hatodik határidő hosszabbítatást.

Az új határidő Szeptember 15 –ig szól, amikor is a cég bejelenti a terveit a közeljövőre nézvést.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.