Hirdetés

Az NBC sorozatot akar készíteni Az olasz melóból

|

Nem teljesen lesz remake az NBC verziója, ugyanis egy kicsit megkeverik a történetet.

Hirdetés

A hírek szerint az NBC egy sorozatot tervez készíteni Az olasz melóból, aminek korábban 2 verziója is készült. Az első 1969-ben, Michael Caine főszereplésével, a remake 2003-ban Mark Wahlberggel és Edward Nortonnal.

Hirdetés

A történetben Charlie Croker mestertolvaj összehívja bevált csapatát, hogy 4 millió dollár értékű aranyat lopjon az olasz Alpokban. A 2003-as remake-ben annyit változtattak ezen, hogy a velencei rablást követően a történet leginkább Los Angelesben folytatódik tovább. De a sztori egyik jelképe pontosan átöröklődött: az emblematikus Mini Cooper, melyet az akciónál használnak.

És hogy, hogy nem, Bollywood is gondolt már remake-re, amit Player néven mutattak be 2012-ben. Ott Új-Zélandon játszódott a történet, a rablás egy mozgó vonaton történt és természetesen az akciójelenetek igencsak "bollywoodiasak" lettek. De a Mini itt sem maradt el.

Ha igazak a hírek, a sorozatban is helyszínváltozás várható és a csapattagok most nem egy nagy zsákmány megszerzése miatt jönnek össze, hanem, hogy kiszabadítsanak egy idősebb tagot a börtönből. Egyelőre úgy tűnik, hogy Benjamin Brand és Rob Weiss fogják írni, de többet még nem árultak el róla. 

Kinek mi a véleménye a sorozat ötletéről? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.