Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag spinoff-sorozat készül John Cena főszereplésével

|

Béke bármi áron?

Hirdetés

Noha egyelőre előzetes sem érkezett a James Gunn-féle Az Öngyilkos Osztaghoz, de máris kiderült, hogy különálló tévésorozat épül a film egyik szereplője köré. Egész pontosan a John Cena által megformált Peacemakerről van szó, és a pankrátorból lett színész természetesen vissza is tér a főszerepben, hogy ismét eljátssza a karakterét.

Hirdetés

Az HBO Maxre készülő spinoff-sorozatból rögtön 8 epizódot rendelt meg a streaming szolgáltató, de ami ennél is érdekesebb, hogy Az Öngyilkos Osztagot író-rendező James Gunn szigorú szemmel követi nyomon a széria munkálatait. Amellett ugyanis, hogy az egyszerűen Peacemaker című tévésorozat összes részét ő maga írja, rendezőként is kiveszi a részét a teendőkből, és bár azt nem tudni, pontosan hány epizódot dirigál, a pilotért egész biztosan ő felel. Úgy tűnik, előrehaladott szakaszban van a projekt, hiszen a forgatás 2021 elején veheti kezdetét.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy már nem is kell aggódni a karakter sorsáért a 2021 nyarára datált Az Öngyilkos Osztagban, a tervezett sorozat Peacemaker eredettörtét meséli el, egy olyan emberét, aki szó szerint bármit megtenne a békéért, tehát az sem számít, ha tömegeket kell érte lemészárolnia. A karakterből a korábban megjelent színfalak mögötti betekintőben már kaptunk némi ízelítőt, és ha abból, valamint az önálló sorozat készültéből indulunk ki, minden bizonnyal szórakoztató figurát kapunk John Cena alakításában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.