Hirdetés

Az Örökkévalók a forgatáson is jól szórakoztak a film bakiparádéja szerint

|

Vicces videón az újonnan bemutatott szuperhőscsapat.

Hirdetés

Alig két hónappal a mozis bemutató után e héttől már elérhető a Disney+-on, és digitálisan is beszerezhető a Marvel legújabb csapatát felvonultató Örökkévalók. A Jack Kirby azonos című képregényein alapuló történet egy izgalmas és kozmikus szuperhőscsapatot köszönt a Marvel Filmes Univerzumban. A több ezer évet felölelő epikus történet halhatatlan hősök egy csoportját mutatja be, akiknek hosszú idő után újra össze kell fogniuk az emberiség legrégebbi ellenségei, a Deviánsok ellen.

Hirdetés

Az Oscar-díjas Chloé Zhao által dirigált filmben olyan sztárok tűnnek fel, mint Richard Madden (Ikaris), Gemma Chan (Sersi), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Barry Keoghan (Druig), Angelina Jolie (Thena) és Kit Harington (Dane Whitman). Az all-star gárda a legújabb bakiparádé videó szerint pedig nagyon jól szórakozott a forgatás alatt, hiszen ebben nem csak a kulisszák mögé nyerünk bepillantást, hanem pár mókás pillanatot is megtekinthetünk.

Nektek hogy tetszett az Örökkévalók?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.