Hirdetés

Megvan, hogy ki írja az élőszereplős Az oroszlánkirály forgatókönyvét

|

A Disney már meg is találta a szerinte megfelelő embert az élőszereplős Az oroszlánkirály szkriptjének megírására, azonban az örömünk nem felhőtlen.

Hirdetés

A közelmúltban futott be a hír, hogy egy nagy klasszikus, Az oroszlánkirály sem kerülheti el a Disney élőszereplős feldolgozási hullámát (amely ebben az esetben is idézőjelesen élőszereplős), ráadásul A dzsungel könyvéhez hasonlóan ezt is Jon Favreau fogja rendezni. 

Hirdetés

Alig pár héttel azt követően, hogy bejelentésre került a feldolgozás, a The Hollywood Reporter azt is tudja, hogy ki fogja írni a forgatókönyvet. Ő nem más, mint Steven Spielberg gyakori munkatársa, Jeff Nathanson, aki olyan filmekkel lepte - vagy éppen sújtotta - a nézőket eddig, mint a Féktelenül 2, a Csúcsformában 2-3, a Terminál, a Kapj el, ha tudsz, valamint az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Mellesleg ő felel a vadonatúj Karib-tenger kalózai mozi szkriptjéért is, amelyet szintén a Disney megbízásából körmölt. 

Favreau jelenleg a nagysikerű Dzsungel könyve folytatását készíti elő, Az oroszlánkirállyal csak azt követően foglalkozik majd, így egyelőre még hozzávetőleges premiert sem tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.