Hirdetés

Az őrület hegyei - A Prometheus miatt nem készül el?

|

Guillermo del Toro lassan 10 éve próbálja tető alá hozni Az őrület hegyei című HP Lovecraft regény filmváltozatát, de valami mindig közbeszól: a rendező szerint ezúttal a Prometheus tett keresztbe.

Hirdetés

A rendező állítása szerint a Ridley Scott készítette Prometheus kiadása után nem lesz többé létjogosultsága Az őrület hegyeinek, köszönhetően a film stílusának. Del Toro elárulta, hogy a jelenetek szinte teljesen megegyeznek, és a film végén látható nagy csavar sem különbözik sokban az ő verziójától. Del Toro már a címből tudta, hogy a Prometheust nagyban befolyásolta Lovecraft világa és műve, ezért jelen pillanatban nem lenne értelme kiadni Az őrület hegyeit. Bár a rendező rendkívül izgatott a Prometheus miatt, szomorúan konstatálja, hogy megjelenése valószínűleg hosszú időre a fiók mélyére száműzi tervezetét, ha nem ítéli teljes bukásra.

Leginkább úgy tűnik az egész, mintha del Toro nem is akarná elkészíteni Az őrület hegyei moziváltozatát, és ezért mindenfajta mondvacsinált ürügyet keresne, de ez csak a saját véleményem. Ti mit gondoltok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.