Hirdetés

Az őrület hegyei - A Prometheus miatt nem készül el?

|

Guillermo del Toro lassan 10 éve próbálja tető alá hozni Az őrület hegyei című HP Lovecraft regény filmváltozatát, de valami mindig közbeszól: a rendező szerint ezúttal a Prometheus tett keresztbe.

Hirdetés

Legutóbb még úgy volt, hogy a Universal Pictures érdeklődik a projekt felől, del Toro rendezhette volna, James Cameron produceri poszton bűvészkedett volna, míg a főszereplő személyére Tom Cruise-t nézték ki, aki érdeklődött a dolog iránt. Sajnálatos módon a rendező nem volt hajlandó engedni az R minősítésből, és a Universal felajánlott 150 milliós büdzséjét is kevesellte, ezért a kiadó kénytelen volt lemondani az együttműködésről. Azóta a levegőben lóg a megvalósítás, és könnyen lehet, hogy már soha nem fog megvalósulni, köszönhetően a Prometheusnak: legalábbis Guillermo del Toro véleménye szerint. Hogy miért? A folytatásból kiderül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.