Hirdetés

Az új James Bond film rendezője megfilmesíti a Tokyo Ghost képregényt

|

Óvatos becslésünk, hogy jó kezekbe került az alapanyag.

Hirdetés

Fukunaga Bond-filmjét, a Nincs idő meghalnit még nem is láthattuk (hogy megbizonyosodjunk, miként funkcionál egy nagy költségvetésű blockbuster keretein belül), de máris leszerződött egy következő nagy dobásra, ami ha nem is annyira ismert, mint a 007-es személye, de legalább annyira nagyívűnek és ambiciózusnak mutatja magát. Ez lesz a Tokyo Ghost.

Hirdetés

A Tokyo Ghost Rick Remender és Sean Murphy képregénye (előbbi írta, utóbbi rajzolta) és egy olyan világba kalauzol el bennünket, ahol a társadalom nagy része teljesen függőjévé vált a modern technológiának és eljutottunk arra a szintre, hogy nincsen igazi tudat és akarat, mert mindenki "lóg a szeren". Ebben a világban próbál érvényesülni Debbie és Led, a szerelmespár. Debbie azon kevesek egyike, aki nem lett rácsatlakoztatva a világhálóra, míg Led függőként és kvázi bérgyilkosként éli életét. Utolsó megbízásuk lehetőséget biztosít arra, hogy megszökjenek egy minden technológiától megtisztult helyre, ám ahogyan az lenni szokott, még az ideiglenes idillnek is megvan az ára. A képregényről röviden egyébként mi is írtunk nemrégiben, ott részletesebben kifejtjük, hogy miért is érdemes elolvasni. 

Fukunaga Remender forgatókönyvéből fogja megrendezni a filmet, valamint a produceri feladatokat is el fogja látni Hayden Lautenbach mellett (a Parliament of Owls produkciós cég alatt), míg executive producerként John Silk adja majd a nevét a projekthez. 

A rendező első nagyobb filmje a 2011-es Jane Eyre volt, azóta még nagyobb nevet magának a Törvény nevében első évadával szerzett, majd a Netflix egyik első filmjével, a 2015-ös Hontalan fenevadakkal, A mániákus című szériával, majd pedig a soron következő Nincs idő meghalni című Bond-filmmel még jobban bebetonozza nívóját. Habár mondhatjuk tehát, hogy túl sok cím nem kötődik a nevéhez, de alapvetően ezek mind olyan produktumok, melyeket kedvelt és nagyra tartott a szakma, így kényelmesen megsaccolhatjuk: jó kezekbe került Remender képregénye. Egyelőre arról nincsen hír, hogy mikor kezdik forgatni, arról pedig végképp nincsen tudomásunk, hogy mikor tervezik a premiert. De elnézve az alapanyagot, lesz szükség utómunkára bőven. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.